#NUDS

Vier keer per jaar start het online programma #NUDS oftewel nudoorschakelen.nl, voor ondernemers die  hun bedrijf willen laten groeien met vernieuwde producten en diensten. Producten en diensten die in elkaar overlopen en elkaar aanvullen zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Deze zorgen voor betere resultaten en meer tijd.

Herken jij dit?

  • Het gevoel dat je alles geeft maar niet alles eruit haalt wat er in zit.

  • Je bent een ondernemer met een klein bedrijf, die graag wil groeien maar op jouw eigen manier.

  • Jij wilt graag áán jouw bedrijf werken en niet specifiek ín jouw bedrijf zodat het ook op zichzelf kan draaien.

  • Het is tijd om door te schakelen, nieuw avontuur en nieuwe energie waarbij jij en jouw bedrijf zullen groeien zodat je jouw succes en kennis kan doorgeven aan anderen.

  • Er zijn een aantal schakels die aandacht nodig hebben in jouw bedrijf. Vaak blijft dat liggen omdat er geen tijd voor is of waarbij je niet goed weet waar te beginnen. Toch laat je daar ook kansen liggen.

  • Het helpen van anderen door het delen van jouw succes en kennis is van belang. Door samen een groter geheel neer te zetten komen kleinere bedrijven meer tot hun recht en neemt onnodige stress weg. Kennis is macht maar kennis delen is kracht.

Waarom zou je meedoen, het gaat toch goed? Omdat ik weet dat jouw bedrijf veel groter neergezet kan worden, zodat jij tijd over houdt om te doen wat echt belangrijk is. Het helpen van anderen door het delen van jouw succes en kennis, het bereik te vergroten en de wereld mooier te maken. Door samen een groter geheel neer te zetten komen kleinere bedrijven meer tot hun recht en neemt onnodige stress weg!

Wacht niet langer, het is tijd om door te schakelen!

Philosophy

“A person often meets his destiny on the road he took to avoid it”

Jean de la Fontaine