#nuds vip

Jouw persoonlijke plan van aanpak, want alleen jij kan jouw eigen koers bepalen!

Deze vipgroep is een aanvulling op de online cursus. Wat kan jij verwachten?
Deze groep bevat zowel offline als online aspecten. De groep is een peergroep en mastermindgroep die elkaar ondersteunen en zodoende nieuwe inzichten zullen krijgen.

Deze groep bestaat uit maximaal 10 personen.

In deze cursus ontwikkelen we samen een plan van aanpak voor het eerste half jaar in 2017.
Hiermee heb jij of creëren wij een duidelijke visie  met bijpassende strategie zodat jouw doel in 2017 behaald is. Tuurlijk kan je een standaard programma volgen, maar dat ben jij niet! Waarom jouw nieuwe aanpak zal slagen? Omdat je lef hebt getoond en een nieuwe wending aan jouw bedrijf gaat geven. Je bent op een missie en niet te stoppen.

Klaar voor een nieuw avontuur! Lang genoeg in een verkeerde versnelling gezeten, nu is het tijd voor plankgas!

Geef je op!

Cursus Nu Doorschakelen

Ken je dat gevoel dat het niet helemaal vanzelf loopt in jouw bedrijf. Waarbij je voelt dat je met kleine stappen, kleine aanpassingen veel meer kan bereiken maar niet goed jou vinger op kan leggen wat. De flow zit er niet in, het gaat niet vanzelf, alles kost tijd, moeite en energie wat lijkt weg te ebben. Alle ballen in de lucht houden.

Waarom stilletjes doorploeteren met deze online cursus breng je de energie terug in jouw bedrijf, de flow waardoor alles makkelijker verloopt.

Ben jij een succesvolle ondernemer die wil werken aan zijn of haar bedrijf ipv in het bedrijf en snel wil doorschakelen, doe dan mee en klik op

Ja, ik geef mij op voor deze online cursus.

Ik heb ook jaren zo gewerkt en begreep niet waardoor het niet makkelijk verliep. Het is een bepaald systeem en denkwijze die je jezelf moet aanleren. In deze cursus zal ik jou dit leren omdat ik vind dat ondernemers hun kennis en succes meer moeten delen.

Welke 5 schakels zijn dat?

  • Focus
  • Mindset
  • Aanbod
  • Strategie
  • Social Media

Dit is mijn persoonlijke systeem wat je kan blijven toepassen en uitbreiden en is geschikt voor elk type bedrijf van een lokale surfschool tot horecawasserij.

Twijfels?

Het kan zijn dat je twijfelt, neem gerust contact op.

Als je in jouw bedrijf altijd op deze manier gewerkt hebt, dan is het moeilijk dit te veranderen.

Denk eraan, jouw bedrijf moet voor jouw zorgen, jij niet voor jouw bedrijf!