Resultaat

Van webwinkel naar groothandel >> importbedrijf >> surfschool >> horecawasserij.
Veel kleinere ondernemers kwakkelen met een vaste inkomensstroom, weinig zekerheden en slechte verzekeringen of pensioenregelingen. Dit veroorzaakt onnodig stress en zwakt de ondernemersgeest af. Veel energie gaat naar het overleven ipv het ondernemen waardoor het zijn uitwerking heeft op jouw sociale omgeving. Maar ook een tijd op hetzelfde niveau ondernemen zorgt ervoor dat jij stappen moet maken en moet doorschakelen. Of je nu een surfschool of horecawasserij hebt, elke ondernemer loopt tegen een plafond aan. Het plafond dat je niet meer kan met de middelen die je hebt. Dan is het tijd om door te schakelen. Vaak is het maar 1 schakel die niet aansluit waardoor het proces stopt. Om een continue golfstroom te maken werken 5 schakels samen.

Welke 5 schakels zijn dat?

  • Focus
  • Mindset
  • Aanbod
  • Strategie
  • Social Media

Als je eenmaal de keuze voor verandering gemaakt hebt, dan zal je merken dat er deuren voor jou open gaan. Je zal kansen sneller herkennen en sneller beslissingen durven te nemen. Daarom is deze cursus zo opgesteld dat je snel resultaten boekt, weinig rompslomp en dat zal jouw bedrijf een boost geven.

Het enige nadeel is….had je het maar eerder gedaan…maar bedenk het is nooit te laat om te groeien op jouw manier!

gerardNeem het voorbeeld van Gerard: Gerard is een SCAE gecertificeerd barista en een specialist op het gebied van koffie, het maken van espresso en cappuccino, selecteren van koffie bonen en espresso machines en koffie molens.

Alles voor de unieke koffie ervaring.

Als franchisenemer van het koffieconcern CasaBarista.nl, staat hij op het punt om een nieuwe locatie te openen in Alkmaar.

Bij de eerste ontmoeting met Gerard was meteen duidelijk wat een vakman, expert hij is in zijn vakgebied. Naast workshops, trainingen doet hij ook zelf onderhoud en reparaties aan de machines. Een gedreven man, maar online kon ik dit niet terugvinden. Zijn bereik kon zoveel groter zijn met gebruik van Social Media.

De weerstand om een blog bij te houden of een website en het idee dat het te veel tijd in beslag zou nemen naar zijn idee hield hem tegen. Samen hebben we gekeken naar een oplossing.


Volg mij:

Wil je meer info over mij persoonlijk kijk op www.offroadmarketing.nl